Nienke Botma

Muziek op Schoot.

Muziek op Schoot is muziekles voor kinderen van 0 tot 4 jaar, begeleidt door een volwassene (vader, moeder, opa, oma, tante etc). Het kind zit niet alleen bij je op schoot, je gaat verschillende dingen met je kind doen: bewegen, muziek maken, zingen en nog veel meer. De term Muziek op Schoot is er waarschijnlijk om aan te geven dat de lessen samen gedaan worden en je band met je kind erdoor wordt versterkt.

Tijdens de cursus wordt er spelenderwijs gewerkt aan 7 verschillende ontwikkelingsgebieden:

Sociaal, Cognitief, Emotioneel, Zintuiglijk, Muzikaal, Motorisch (groot/klein/fijn) en Taal/Spraak (passief en actief).

De lessen worden veelal aan elkaar gezongen of gespeeld, zodat er een vloeiende les ontstaat en er veel gedaan kan worden. De spanningsboog van de kleine kinderen is kort, dus er komen in 1 les veel activiteiten aan bod.

Het is afwisselend, gezellig, fijn en ontzettend goed voor de ontwikkeling van het kind. Daarnaast ontmoet je als ouder ook weer andere ouders met kinderen in dezelfde leeftijdsgroep.

De lessen worden onderverdeelt in een baby, dreumes en peuter groepen.

Aan het eind van de les krijg je de liedjes op een blaadje mee, zodat je het thuis nog een terug kunt halen.

Ik ben nu met mijn studie bezig en zal nu nog cursussen aanbieden voor een gereduceerd tarief.

Lijkt het je leuk en wil je meer informatie of je inschrijven voor de mailinglist, dat kan:

botma_nienke@hotmail.com

Hieronder nog een citaat van de opleiding ‘Muziek met het jonge kind’:

‘De Muziek op Schoot Docent is in staat om haar muzikaal vakmanschap in te zetten om de kinderen te begeleiden in hun muzikale ontwikkeling, door het scheppen van een uitdagende muzikale leeromgeving waarbij cultuuroverdracht geïntegreerd wordt.’

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Vrijdagochtend 9.30 - 10.15 uur, inloop kwartier van tevoren en na de les een kwartier koffie/thee/limo/water. Cursus 1 Dreumes (14 - 20 maanden) 20 oktober 2017 3/10/17/24 november 2017 1/8/15 december 2017 22 december is een reserve les. Er komt ook een cursus in 2018, dit zal voor mij een examen zijn. Deze zal ik tegen gereduceerd tarief aanbieden. Voor info of inschrijven op de mailing lijst kun je mailen naar: botma_nienke@hotmail.com Ik ga ook de lessen filmen, dit materiaal gebruik ik uitsluitend voor mijn studie en zal ik nergens anders voor gebruiken. Als je je opgeeft voor deze lessen ga je hiermee akkoord.