Choose a package

Individuele maker

Free
Ben jij theatermaker, muzikant, kunstenaar, fotograaf, danser, docent, schrijver, programmeur, decorbouwer of iets anders?

Maximaal één vermelding

365 dagen online

Standaard vermelding

Beperkte ondersteuning

Voor organisaties (stichtingen & verenigingen)

14.95
Ben jij een theatergezelschap, muziekvereniging, kunstenaarscollectief, atelier, dansgroep, dichterskring of iets anders?

Maximaal één vermelding

365 dagen online

Bovenaan in de zoekresultaten

Technische Support

Kernaccomodaties (of bij commercieel belang)

24.95
Willen jullie vertegenwoordigd zijn als theater, bioscoop, poppodium, winkel of speciaalzaak, museum of gallerie, kunstuitleen, taalcentrum, bibliotheek of iets anders?

Maximaal één vermelding

365 dagen online

Bovenaan in de zoekresultaten

Technische support

Mogelijkheid om nieuwsitems aan te leveren

Platform voor Kunst en cultuur in Alkmaar en omgeving.
De nieuwe Culturele Kaart zorgt voor een verbinding die nodig is om nieuwe initiatieven en experimenten die van onderaf ontstaan ruimte te geven en om meer overzicht in de stad te creëren in het kunst- en cultuuraanbod. Daarnaast verbindt dit platform amateurs aan professionals en vraag aan aanbod. Culturele Kaart Alkmaar is een online community waarin je instellingen en individuen terugvind die kunst en cultuur in Alkmaar en omgeving een warm hart toedragen. Dit platform is interactief: laat bijvoorbeeld een recensie achter, geef je favoriete culturele plek aan of reageer simpelweg op een prikbordbericht).  Door samen zichtbaar te zijn en actief mee te doen creëren wij een een sterk netwerk voor kunst en cultuur.
Waarom is het niet gratis?
We vragen aan vereniging, stichtingen, instellingen en commerciële partijen om een minimale bijdrage om de kosten van het platform te kunnen dragen. Hun leden daarentegen kunnen bij ons een gratis vermelding krijgen. Een danser, muzikant of docent kan zich bijvoorbeeld als individu (gratis) aanmelden maar de faciliterende dansschool, muziekcentrum of kennisinstituut betaalt een jaarlijkse bijdrage. Hiermee kunnen wij het platform onderhouden en het netwerk jaarlijks uitbreiden. De grotere partijen helpen dus op deze manier de kleinere en zorgen ervoor dat het platform onafhankelijk blijft. Hierdoor is het mogelijk om iedereen een plek op de site te kunnen aanbieden. Wij ontmoeten je graag.

Kan ik mijn vermelding verwijderen?

Wij zouden het jammer vinden als je weggaat maar je account verwijderen kan altijd. Dit doe je heel eenvoudig door je eigen vermelding te verwijderen via je mijn accountpagina. Heb je hier vragen over? Neem dan gewoon contact met ons op.

Is er korting voor een jaarlijks terugkerende inschrijving?

Nee, helaas is dit niet mogelijk. Wij vragen alle culturele organisaties om een minimale bijdrage te leveren zodat zij, en ook alle andere culturisten, een online plek hebben om zich te presenteren.

Hoe kan ik betalen?

Je kunt betalen via Ideal. Dit gaat heel eenvoudig. Een keer per jaar krijg je van ons een herinnering. Wanneer het jaar bijna om is ontvang je van ons een geautomatiseerde mailbericht. Hierdoor is het altijd mogelijk om je vermelding eenvoudig te verlengen. Heb je vragen over de betaling? Laat het ons weten.

Andere vragen?

Heb je andere prangende vragen? Laat het ons weten! Wij staan open voor een kopje koffie of een goed gesprek. Je kunt ons ook altijd een mail sturen.