PR4 Media steunt creatieve initiatieven

  Ben je bezig met de ontwikkeling van een cultureel of maatschappelijk initiatief? Tijdens Lisette pakt uit, het wekelijkse radioprogramma van Lisette Prager, is het mogelijk om aandacht te vragen voor jouw event. De live uitzendingen vinden plaats op dinsdagavond op RTV80 & donderdagavond op OSU Radio Uitgeest. Daarnaast is Lisette Prager eigenaresse van PR4Media. PR 4 Media […]

 

Ben je bezig met de ontwikkeling van een cultureel of maatschappelijk initiatief? Tijdens Lisette pakt uit, het wekelijkse radioprogramma van Lisette Prager, is het mogelijk om aandacht te vragen voor jouw event. De live uitzendingen vinden plaats op dinsdagavond op RTV80 & donderdagavond op OSU Radio Uitgeest.

Daarnaast is Lisette Prager eigenaresse van PR4Media. PR 4 Media is sinds 3 jaar een jong en ambitieus bedrijf. Het bedrijf houdt zich naast radioproducties bezig met interviews, correspondentie, pers- en nieuwsberichten voor allerlei diensten.

PR 4 Media laat je door een eigen manier van werken kennis maken met de media. PR 4 Media staat voor het afnemen en in de markt zetten van verfrissende interviews,  vanuit eigen initiatief en interesse, maar ook in opdracht van andere media en met een groot netwerk. Meer informatie over Lisette Prager en PR4Media vind je hier.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.