New Chique Gallery heropent haar digitale deuren

Bijna twee jaar na de officiële opening in december 2014, heropent New Chique Gallery haar digitale deuren! New Chique Gallery is een van de weinige Nederlandse online galeries, en wellicht de enige die zich zo richt op het aanbieden van betaalbare kunst van jonge, Nederlandse makers. Nu worden zij vooral nog gevonden door artiesten en […]
Bijna twee jaar na de officiële opening in december 2014, heropent New Chique Gallery haar digitale deuren!
New Chique Gallery is een van de weinige Nederlandse online galeries, en wellicht de enige die zich zo richt op het aanbieden van betaalbare kunst van jonge, Nederlandse makers. Nu worden zij vooral nog gevonden door artiesten en makers uit het creatieve veld, maar uiteindelijk willen zij graag de Nederlandse interieurs gaan opfleuren voor iedereen die houdt van inrichting, styling of inspirerende interieurs.
De heropening was nodig om de online galerie omgeving fris en bij de tijd te houden, en tevens een goede reden om opnieuw alle puntjes op de i te zetten.
Wat hebben zij gedaan:
  • alle fotografie vervangen door betere en toffere foto’s die tevens beter passen bij het ‘new chique gevoel’, met een nadruk op modern design
  • afscheid genomen van veel van de oude werken in de galerie
  • hun portfolio  wordt aangevuld met de grote illustratie talenten Nasbami, Lianne Nixon en Nina Fernande
  • er is veel nieuw werk toegevoegd door artiesten uit het bestaande portfolio!

Ben je dus op zoek naar affordable art? Voor jezelf of om cadeau te geven? Neem dan snel een kijkje op Nieuw Chique Gallery.

new-chique-gallery-shot

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.