Alkmaar barst van culturele initiatieven en artistiek talent! Deze culturele kaart laat je zien wie waar actief is op het gebied van kunst en cultuur. Filter op gebied, discipline en kijk wat er speelt bij jou in de buurt!

Op onze website ziet u direct waar u terecht kunt:
• voor culturele bezoeken
• om iets te nieuws creëren
• samen of alleen iets nieuws te leren of te ondernemen
• elkaar te ontmoeten

Je kan ook willekeurige zoektermen invoeren. Je kan bijvoorbeeld zoeken in de categorie bezoeken, of in de subcategorie atelier of galerie, maar bijvoorbeeld op een tag zoals workshop of familie-vriendelijk.


13391208_1811787312377875_1288273067_n

1. Voeg je vermelding toe

Upload photo’s, voeg je website en social media links toe, vul je adres en openingstijden in en maak je vermelding af door nuttige informatie toe te voegen over wie je bent en wat je doet.

 

Wil jij zien hoe een vermelding eruit ziet? →2. Vertel ons wie je bent!

Vanaf het moment dat je bent aangemeld zijn jouw gegevens direct zichtbaar op onze culturele kaart. Jouw vermelding is gelijk terug te zien en ook terug te vinden door bezoekers. Hoe vollediger je profile hoe vaker je naar voren komt. Ook de kwaliteit van je foto’s bepalen de uitstraling van jouw vermelding.

Naast je vermelding kun je nu ook gebruik maken van ons prikbord. Breng jouw creatief idee onder de aandacht en plaats eenvoudig een prikbord item. Denk bijvoorbeeld aan kunstenaar zoekt materialen voor een klus, theatervereniging zoekt vrijwilligers of oefenruimte biedt repetitieruimte aan voor een band.

Bekijk hier het prikbord→


night-camera-lens-map-large

3. Zet jezelf op de kaart!

Eenmaal ontdekt is het mogelijk dat bezoekers recensies achter laten over jouw vermelding. Zij kunnen ook culturele plekken opslaan in een persoonlijke lijst met favorieten. Afhankelijk van de grootte van je organisatie zijn er verschillende aanmeldingsopties beschikbaar.

Alles over jouw vermelding →


De Culturele Kaart wordt gevuld door jou! Als kunstenaar, cultureel ondernemer, organisatie of instelling met een cultureel initiatief kun je jezelf letterlijk op de kaart zetten. Laat zien wie je bent. Wij willen je graag ontmoeten.

Vermelding toevoegen