Help je mee om cultuur op de kaart te zetten?

De Culturele Kaart is een online plek voor kunst en cultuur. Zichtbaar! Uniek! Verbindend! We ontmoeten je graag. De Culturele Kaart zorgt voor een verbinding die nodig is om nieuwe initiatieven en experimenten die van onderaf ontstaan ruimte te geven en om meer overzicht in de stad te creëren in het kunst- en cultuuraanbod. Daarnaast […]

De Culturele Kaart is een online plek voor kunst en cultuur. Zichtbaar! Uniek! Verbindend! We ontmoeten je graag.

De Culturele Kaart zorgt voor een verbinding die nodig is om nieuwe initiatieven en experimenten die van onderaf ontstaan ruimte te geven en om meer overzicht in de stad te creëren in het kunst- en cultuuraanbod. Daarnaast verbindt dit platform amateurs aan professionals en vraag aan aanbod.

Alkmaar barst van culturele initiatieven en artistiek talent. De Culturele Kaart brengt iedereen bij elkaar. Filter op gebied of discipline en kijk wat er speelt bij jou in de buurt.

Op onze website ziet u direct waar u terecht kunt:
• voor culturele bezoeken
• om iets te nieuws creëren
• samen of alleen iets nieuws te leren of te ondernemen
• elkaar te ontmoeten

Je kunt ook willekeurige zoektermen invoeren. Je kunt bijvoorbeeld zoeken in de categorie bezoeken, of in de subcategorie atelier of galerie, maar bijvoorbeeld ook op een tag zoals #workshop, #gratis of #familie-vriendelijk.

De Culturele Kaart is een initiatief van Stichting KUUB. Stichting KUUB biedt ruimte aan creatieve beoefenaars: in fysieke zin, maar ook ruimte om te presenteren, ruimte om verder te groeien, ruimte om elkaar te inspireren en ruimte om van elkaar te leren. Naast de organisatie van het jaarlijks amateurkunstfestival op het Canadaplein in Alkmaar brengen wij creatieve beoefenaars en culturele organisaties ook zichtbaar in beeld via een online community, maar dit kunnen wij niet alleen. Help je mee cultuur op de kaart zetten?

Heb je zelf ideeën of suggesties voor het platform neem gewoon contact met ons op via info@culturelekaartalkmaar.nl

f124c6f38-2

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.