Vocal Group Close-Up

Zang die je raakt

Wij zijn Vocal Group Close-Up uit Alkmaar, een a cappella koor van 21 zangers en zangeressen. We zingen vooral meerstemmige lichte muziek. We genieten zelf enorm van het samen muziek maken en dit overbrengen aan ons publiek.  De muzikale leiding is in handen van Pepijn Lagerwey en voor de regie tekent Bram van Oers. Iedere donderdagavond repeteren we in wijkcentrum De Oever in Oudorp.

Elk seizoen brengen wij een concertreeks aan ons publiek in Noord-Holland. Daarin proberen we vooruitstrevend te zijn, zoals in 2015 bij ‘Close-Up zingt The Lion King’. We trakteerden het publiek op een nieuwe vorm van zangtheater die resulteerde in negen uitverkochte theaters.

In oktober en november 2016 nemen we in ‘Close-Up pakt de draad op’ het publiek letterlijk mee door verschillende ruimtes in bijzondere, veelal historische locaties. Wij verwachten dat de verschillende, intieme settings en de interactie met het publiek ook deze voorstellingen weer tot een succes zullen maken!

Daarnaast treden we op bij festivals, geven we om het jaar een kerstconcert én kun je ons inhuren voor feesten, partijen of bijvoorbeeld als muzikale omlijsting tijdens een diner.

Meer informatie vind je op www.vocalgroupcloseup.nl of www.facebook.com/vgcloseup

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.