Stichting STAD

Het jongerenprojectbureau in Alkmaar

Stichting STAD is het jongerenprojectbureau in Alkmaar. STAD begeleid Alkmaarse jongeren van A tot Z met het organiseren van eigen projecten en evenementen. Van voetbaltoernooi tot festival, geen idee is te gek!

Jongeren zijn de vormgevers van de samenleving. Zij zijn altijd op zoek naar iets nieuws en beschikken over veel creativiteit. Vaak blijft deze potentie op de plank liggen omdat zij niet weten hoe zij hun dromen of ideeën kunnen verwezenlijken. STAD ziet de potentie en waarde van deze ondernemende jongeren. Daarom zet STAD zich volledig in om talent optimaal te benutten zowel voor hun eigen ontwikkeling als voor de positieve vormgeving die zij bijdragen aan hun leefomgeving. Het jongerenplatform van STAD is een springplank voor initiatieven. Door middel van een goedlopende leerwerkplek wordt het jongerenplatform van STAD, www.stad-alkmaar.com, vormgegeven.

Sinds dit jaar kunnen jongeren ook budget krijgen voor het organiseren van hun eigen project! STAD heeft namelijk samen met de gemeente Alkmaar het fonds ‘In Alkmaar Kan Alles’ opgezet, waarmee zij nog meer jongeren in actie willen krijgen om Alkmaar nog leuker te maken. Dus ben jij of ken jij iemand die wel wat hulp kan gebruiken? Neem dan contact op!

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.