Janneke Koetsier Piano(les)

pianoles, piano begeleiding, piano concert

Pianoles van een betrokken lerares met veel kennis en kunde, van start tot conservatorium. Vanaf ongeveer 8 jaar kun je bij me terecht. Noten lezen en techniek vanaf het begin in kleine stukjes, ook voor volwassenen. Is eigenlijk nooit een probleem. Mocht je toch liever spelen zonder bladmuziek, dan vinden we daar een oplossing voor. De techniek leg ik het liefst uit aan de hand van een stuk dat je speelt. Er is voor de piano veel leuk materiaal. Daarom zal een les er bij niemand van mijn leerlingen precies hetzelfde uitzien. Belangrijkste van dit alles vind ik, dat je plezier in het muziek maken ervaart. Daar kan ook samen spelen iets aan toevoegen. Een prettige sfeer in de les vind ik belangrijk. Zo leer je ook het makkelijkst. Ik stimuleer je en daag je uit om het beste uit jezelf te halen. Het kan best zijn dat je jezelf verrast, omdat je meer kunt dan je dacht. Grootste compliment voor mij is als je vrolijk naar de les toekomt én er vandaan gaat!

Pianobegeleiding voor koren, zangers en instrumentalisten. Ik ben werkzaam als repetitor voor koren die cantates, oratoria en opera’s uitvoeren. Meestal worden eerst de noten ingestudeerd en kom ik een aantal repetities begeleiden, ter voorbereiding van het concert met orkest of ensemble. Soms worden de werken ook met piano begeleiding uitgevoerd en speel ik daar een rol in. Ook begeleid ik koren bij (de voorbereiding) van concerten. Ik begeleid dan op een aantal repetities en bij het concert.

Tevens begeleid ik/speel ik samen met professionele zangers en instrumentalisten.

Als soliste verzorg ik een deel van het concert, bijvoorbeeld als onderdeel van een concert van een koor. Ook optredens in verzorgingshuizen, bij rouw en trouw, bij recepties en complete huisconcerten.

Rate and write a review

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.